Меню
Количка

Вакуумиращи машини

Производител: Maxima Модел: 09500200
Професионална Вакуум Машина с дължина на запечатващата лента 310мм, кратко време на запечатване от 2 секунди. Уредът е снабден с двойна помпа. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Функция за импулсен вакуум на меки продукти. Опакова напълно херметично месо, риба, зеленчуци, плодове и течности ка..
559 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501000
Професионална Вакуум Машина с дължина на запечатващата лента 310мм, кратко време на запечатване от 2 секунди. Подходяща за бързо и плътно херметично опаковане на месо, риба, зеленчуци и плодове. Уредът е снабден с двойна помпа. Процесът е напълно автоматичен. Времето на вакуумиране, вакуумното наляг..
749 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501300
Професионална Вакуумно Опаковъчна Машина е подходяща за торби с размери до 25 х 25 см. Оборудвана е със специална помпа, която работи без масло и няма нужда от поддръжка. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Регулируем и лесен за използване цифров контролен панел. Подходяща е за сухи продукти и т..
936 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501100
Професионална Вакуум Машина с дължина на запечатващата лента 406мм, кратко време на запечатване от 2 секунди. Подходяща за бързо и плътно херметическо опаковане на месо, риба, зеленчуци, плодове и течности като сосове, сосове и супи. Вакуумното опаковане на храната спестява място. Уредът е снабден с..
959 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300216
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 25 х 40 см. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99сек., температурата на запечатване, вакуумното налягане и времето за охлаждане. Изработена изцял..
1,913 лв.
Производител: Maxima Модел: 09501200
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 25 х 40 см. Оборудвана е със специална помпа, която работи без масло и няма нужда от поддръжка. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване, температурата на..
2,079 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300220
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 25 х 40 см. Напълно автоматичен цикъл на опаковане. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99сек, температурата на запечатване, вакуумното налягане и времето за охлаждане. Изработена изцял..
2,313 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300230
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 30 х 40 см. Напълно автоматизиран процес. С удобния за потребителя контролен панел можете да зададете настройките на опаковъчната машина според нуждите. Изработена изцяло от неръждаема стомана. Подходяща за опаковане на големи ..
3,086 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300225
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 40 х 50 см. Напълно автоматизиран процес, при който машината за вакуумно опаковане произвежда херметични и компактни опаковки. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99 секунди, температурат..
3,096 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300227
Професионална Вакуум Машина е подходяща за торбички с максимален размер 40 х 50 см. Напълно автоматизиран процес, при който машината за вакуумно опаковане произвежда херметични и компактни опаковки. Лесен за използване контролен панел за настройка на времето за запечатване 0-99 сек., температурата н..
3,944 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300229
Професионална Вакуум Машина с голям производствен капацитет благодарение на голямата си камера. Камерата има две запечатващи пръти, така че можете да използвате две торби с максимум 50 x 55 cm едновременно Напълно автоматизиран процес. С удобния за потребителя контролен панел можете да зададете наст..
5,609 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300228
Професионална Вакуум Машина с висок производствен капацитет благодарение на двете отделни камери за запечатване. Всяка камера има две запечатващи пръти, така че можете да използвате две торби с максимум 50 x 55 cm едновременно. Напълно автоматизиран процес. С удобния за потребителя контролен панел м..
10,290 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Без какво не може една кухня, магазин, щанд за храна и всяка една сфера на хранително-вкусовата промишленост? Отговорът може би не е толкова очевиден, но е много важен. Вакуумиращите машини са ценен уред, който помага за запазването на хранителните продукти свежи за по-дълго време.

В едноименната категория в нашия онлайн магазин ще намерите вакуумиращи машини, които се използват за запечатване на храна и извличане на въздух от опаковки. По този начин се създава вакуумно пространство около съдържанието в опаковката. Това помага на съдържащите се продукти да запазят свята свежест и аромат за по-дълго време.

Тези машини са задължително оборудване в професионалните кухни. Основната им задача е да се използват с цел запазване на качеството на хранителните продукти.

Вакуумни машини от MixHoReCa.com

В категорията „Вакуумни машини“ ви предлагаме уреди за опаковане в различни размери и с различни функции. Ние предлагаме няколко вида вакуумиращи машини, които имат разнообразни приложения и могат да се използват в определени случаи.

Камерните вакуумиращи машини имат затворена камера, в която се поставят опаковките с хранителни продукти. Вакуумният процес се извършва в камерата след като тя се затвори. Предлагаме машини с две вакуумни камери. Това позволява непрекъснато опаковане. Докато едната камера се зарежда с опаковки, другата може да работи на пълни обороти.

Лентови вакуумиращи машини са друг вид уреди, които са специализирани за автоматично вакуумиране на серии от опаковки. Тези уреди обикновено намират приложение в промишлена среда, където е необходимо бързо и ефективно опаковане на продуктите.

Вакуумните машини за херметично опаковане са специални устройства, които се използват за създаване на вакуум в опаковката на хранителни продукти или други материали с цел продължаване на техния срок на годност и запазване на качеството им.

В нашия онлайн магазин ще намерите много модели от този вид вакуумни уреди. Те са оборудвани с вакуумна помпа, която извлича въздуха от камерата или от опаковката. След създаването на вакуума опаковката се запечатва чрез запечатващия механизъм. Така хранителните продукти са напълно предпазени от влиянието на външни фактори.

Вакуумните машини могат да бъдат налични в различни размери и с различен капацитет в зависимост от нуждите на потребителя, като има компактни модели за домашно използване и по-големи, професионални модели за комерсиални цели.

Приложение на уредите за опаковане

Вакуумните машини имат широко приложение. Най-често те се за опаковане на хранителни продукти или различни видове материали, които изискват запазване на свежестта и продължаване на техния срок на годност. Тези уреди са особено полезни за дългосрочно съхранение на замразени или сухи храни и могат също да помогнат в процеса по мариноване на някои хранителни продукти.

Изберете вашата нова вакуумна машина от онлайн магазина на MixHoReCa.com.

4.58 / 107
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.