Меню
Количка

Зеленчукорезачки

Производител: Maxima Модел: 09300235
Професионалните готвачи знаят колко важно е наличието на качествени инструменти, които могат да улеснят работата им и да подобрят качеството на храната, която създават. Един такъв инструмент е зеленчукорезачката, която става все по-популярна в кухните на ресторантите, бързо хранене, дюнерджийници и ..
1,450 лв. 1,559 лв.
Производител: Maxima Модел: 09307000
В професионалните кухни подготовката на зеленчуците и плодовете преди обработка е една от най-трудоемките и отнемащи време задачи. С тази професионална машина за рязане на зеленчуци, процесът на готвене става по-бърз и по-удобен, като същевременно се поддържа висок стандарт на хигиена и чистота. С к..
1,580 лв. 1,699 лв.
Производител: Hendi Модел: 231807
Зеленчукорезачката е незаменим кухненски уред, за ресторанти, бързо хранене, кетъринг и за всяко заведение в което се обработват големи количество зеленчуци. Този модерен уред предлага бързо и прецизно рязане и настъргване, което значително улеснява работата на кухненския персонал.С издръжлив корпус..
1,736 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: TV3000RN
Професионална зеленчукорезачка подходяща за плодове, зеленчуци,  сирене, сух хляб, шоколад или ядки. Различни размери за рязане, филийки, кубчета, чипс или жулиени, с капацитет на работа, до 300 кг. на час. Тяло изработено от неръждаема стомана AISI430, с широк отвор удобен за обработка на..
2,050 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Предоставяме висококачествени зеленчукорезачки, които ще преобразят начина, по който приготвяте храната. С нашите устройства можете лесно да нарежете зеленчуците на филийки, кубчета, пържени картофи или жулиени или чипс докато се наслаждавате на бързина и ефективност. Разполагаме с разнообразие от модели с различна производителност и богат избор от дискове за рязане с различни размери. Предлагаме продукти на висококачествените марки Maxima и Fimar. С тях ще се насладите не само на отлично функционални уреди, но и на изключително добро съотношение между качество и цена. Разчитайте на MixHoReCa.com, за да ви осигурим уредите, които ще направят готвенето по-лесно и приятно.

5.00 / 1
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.