Меню
Количка

Пекарни

Производител: VIGEVR Модел: HGB 20D
Представяме ви иновативна пекарна за печене на закуски, предназначена за тези, които ценят бързото и лесно приготвяне на вкусни печива. Този модел не само предлага функционалността за едновременно приготвяне на две тави, но и има иновативни функции, гарантиращи перфектни резултати.Прецизен Контрол и..
1,147 лв.
Производител: VIGEVR Модел: HGB - 202D
Печенето на закуски може да бъде истинско изкуство, а нашата иновативна пекарна е създадена, за да улесни процеса и да ви помогне да постигнете винаги вкусни резултати. Съчетавайки висококачествени функции с удобство и ефективност, този модел е перфектното решение за професионалните кулинари.Прецизе..
1,243 лв.
Производител: VIGEVR Модел: HGB - 303D
Във века на бързия и активен начин на живот, изискванията към кулинарната индустрия се повишават, насочвайки се към съчетаване на висока ефективност и качество в приготвянето на храна. Ние ви представяме тази иновативната пекарна за печене на закуски на три нива, разработена да отговори на изис..
1,805 лв.
Производител: VIGEVR Модел: HGB 40D
Пекарната за печене на закуски за 2 тави 60/40 на ниво е иновативно решение, предназначено да отговори на нуждите на професионалните готвачи и пекари. Съчетавайки висока ефективност, прецизен контрол на температурата и удобство при използване, този уред е идеален за тези, които търсят перфектни резу..
2,080 лв.
Производител: VIGEVR Модел: HGB 60D
Съчетавайки в себе си изключителна функционалност и интелигентен дизайн, този уред е създаден с цел да отговори на изискванията на заведения и пекарни, където времето и качеството са от съществено значение.Равномерно печене с Професионална пекарна - 3 нива, по 2 тави 40 Х 60 см на ниво, трифазнаС тр..
2,998 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Пекарните са електрически или газови устройства, предназначени за приготвяне на  хляб, закуски, пици и други видове храни. Те обикновено разполагат с различни функции като терморегулация, таймери и специфични опции за печене, които правят процеса на готвене по-удобен и ефективен. Тези уреди се използват както в професионалните кухни, пекарни и закусвални, предоставяйки гъвкавост и контрол в приготвянето на храна.
4.25 / 12
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.