Меню
Количка

Индукционни уреди

Производител: Maxima Модел: 09371000
Този висококaчествен индукционен котлон от Maxima за професионална и домашна употреба разполага със стъклен плот, таймер от 0 - 180 минути, защита от прегряване,  сензорен панел, LCD дисплей и таймер, десет степенна настройка на температурата и здрав ABS корпус. Индукционните котлони ..
189 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371070
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен котлон за домашна и професионална упо..
386 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371080
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествена котлон за домашна и професионална употребаОборуд..
403 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371040
Индукционните котлони от Maxima са доказали се във времето. С корпус от неръждаема стомана и висококачествен стъклен плот, тези котлони не само изглеждат стилни, но и са много издръжливи. Със сензорен панел, LCD дисплей и таймер, котлонът е лесен за употреба и контрол. Таймерът може да бъде настроен..
479 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371050
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен Уок котлон за домашна и професионална..
536 лв.
Производител: Hendi Модел: 239414
Индукционният котлон, който предлагаме, е модерно и функционално решение за вашата кухня. Той разполага с чувствителни на допир контроли, които ви позволяват да регулирате мощността или температурата в 9 стъпки. Котлонът разполага и с функция за усилване, която временно прехвърля мощността от единия..
603 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371030
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен котлон за домашна и професионална упо..
689 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371010
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен котлон за домашна и професионална упо..
1,059 лв.
Производител: Hendi Модел: 237670
Индукционният хокер,  подсилен с рамка от здрава неръждаема стомана, е проектиран за използване с уокове или големи тенджери. Той разполага с индукционен плот от закалено стъкло с размери 340х340 мм и дебелина 5 мм, осигуряващ здравина и издръжливост.Този хокер предлага до 60% икономия на енерг..
1,714 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398200
Индукционните котлони направиха революция в начина, по който готвим в съвременните кухни, предлагайки подобрена ефективност, контрол и лекота на почистване. В професионалните кухни, където бързината, издръжливостта и надеждността са от решаващо значение, наличието на здрав и високопроизводителен инд..
2,253 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398201
Индукционните котлони са иновация в технологиите, която променя начина на готвене и прави работата в кухнята много по-лесна, безопасна и удобна. Тези уреди предлагат редица предимства пред традиционните електрически и газови котлони, затова стават все по-популярен избор в професионалните кухни. Инду..
3,696 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398555
Индукционен котлон, единичен с 2 големи стъклокерамични плочи. Индукционната технология гарантира, че се активира само частта, върху която стои тиганът, като по този начин се предотвратява загубата на топлина. С термостат между 50 - 300 ° C, регулиращ двете зони индивидуално.  "З..
3,923 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)

Индукционната технология напълно промени индустрията с професионално кухненско оборудване и не само. Все повече домакинства осъзнават предимствата на индукционните котлони и решават да направят по-висока първоначална инвестиция, която се отплаща с много по-добра производителност, оправдаваща напълно вложените средства.

Ако искате вашият бизнес да разчита на бързозагряващи уреди за готвене, определено трябва да обмислите инудкцията като вариант. А ние от MixHoReCa.com с радост ще ви предоставим колекция от висококачествени индукционни уреди, които ще превърнат професионалната ви кухня в още по-производително и ефективно място.

Професионални индукционни уреди европейско качество на добра цена

Разгледайте страхотните ни предложения с професионални индукционни уреди, сред които ще откриете висок клас оборудване за ХоРеКа кухня като:

  • Индукционни хокери;
  • Индукционни котлони;
  • Индукционни плотове;
  • Индукционен уок котлон.

Разполагаме с разнообразни видове и модели, изработени в оптимални параметри за отговаряне на нуждите на различни професионални кухни. Единичен, двоен, троен или четворен котлон – преценете натовареността на вашия бизнес, клиентския поток и максимално удобната конфигурация за вашата кухня според процесите на хранителна обработка в нея.

Защо професионалните индукционни уреди са по-добри

Индукционните уреди работят на базата на електромагнитна индукция, която най-просто казано използва магнити за създаване на топлина в основата на специални метални съдове. Разликата с обикновените котлони е, че тук нагряването не се случва от котлона към съда, а в базата на самия съд, благодарение на създаденото електромагнитно въздействие, генерирано от плота.

Това е много по-ефективен метод от класическите и освен това е и по-безопасен, тъй като самият котлон не се загрява както обикновения.

Няколко са предимствата на готвенето с индукция. Продуктивността е основният коз, който качественият индукционен котлон осигурява. Той загрява по-бързо и е много по-прецизен. Установено е, че загрява поне 2 пъти по-бързо от газта и не е нужно да се чака топлината да се прехвърли към тигана. Освен това температурата е много по-постоянна и се контролира по-прецизно.

Допълнителните предимства пред газта е по-добрата екологичност, безопасност, тъй като няма открит пламък, енергийна ефективност и по-лесно почистване. Професионалните индукционни уреди са по-мощни, но и консумират по-малко енергия от електрическите и газовите, тъй като топлината не се губи в процеса на пренос.

Фактът, че гладкият индукционен котлон с покритие от закалено стъкло не се загрява, означава, че пръските храна няма да загорят и да оставят трудни за отстраняване следи. Неизползваната част от котлона остава съвършено студена и съответно – използваема.

4.59 / 123
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.