Меню
Количка

Съд за сос с диаметър 16см

Съд за сос с диаметър 16см
Съд за сос с диаметър 16см
Съд за сос с диаметър 16см
Съд за сос с диаметър 16см
Съд за сос с диаметър 16см
Съд за сос с диаметър 16см
Съд за сос с диаметър 16см
Съд за сос с диаметър 16см

Този съд за сос е подходящ за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони! Изработена изцяло от неръждаема стомана 18 / 10, капсулирано дъно, Impact Disc Plus за оптимално разпределение на температурата и максимална ефективност, с тази технология не е необходимо да готвите на максимална температура. Тенджерата е полирана за красив блясък и се поддържа много лесно!

Технически параметри на продукта:

  • Диаметър: 16 см.
  • Дълбочина: 8,1 см.
  • Вместимост: 1,6 л.
  • Дебелина на дъното: 3 мм

Включено:

  • Капак: стъклен с метален кант

От основаването си през 1951 г. марката Silampos, се усъвършенства в производството на съдове от неръждаема стомана, подходящи за професионална употреба, интензивно в ресторанти и заведения! Непрестанната работа довежда до перфектно съчетание, капацитет, продуктивност и качество.  Silampos е най-популярната португалска компания за производство на съдове от неръждаема стомана. 

С модерна технология, елегантен дизайн съдове на Silampos са с много високо качество, защото са изработени от специалната стомана 18 / 10. Много подходящи за професионална кухня или голямо семейство изискващо всекидневно готвене, дори по няколко пъти на ден. Издържат на висока температура и са безпопасни за здравето. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност


Silampos


Компанията Silampos е създадена през далечната 1951 в Португалия, като не ѝ отнема дълго време и получава национална слава. Един от знаковите ѝ продукти, с който я свързват и до днес, е първата тенджера под налягане.


Silampos развиват продуктова гама от артикули, изработени от неръждаема стоманa, което ги отличава от останалите фирми на пазара и им помага да изградят лоялна аудитория към продуктите си. Компанията има стабилна позиция на португалския пазар и малко по малко започва да изгражда връзки и на външни пазари още през 70-те години. Това се случва благодарение на вътрешно преструктуриране на компанията, в синхрон със затвърждаване на основните им ценности.


Наблягайки на качествената изработка, високия капацитет и производителност, Silmapos застават начело на португалския пазар за съдове от неръждаема стомана за домашна употреба. Следват години на иновации и внедряване на най-добри практики за производство, които позволяват създаването на съдове с премиум качество.


Точно както всяка друга успешна компания на пазара, чиято цел е да се развива, така и Silampos инвестира огромни суми в иновациите. През 1993 година закупува системата Impact Disc Plus, която подобрява производството на продуктовата им линия и им дава преимущество пред конкуренцията.


Три години по-късно, Silampos се разширява като поглъща две големи британски компании - Horwood Homewares Ltd и Kaufmann Ltd. Заедно с това започват и производство по стандарт ISO 9001, който е създаден, за да гарантира управлението на качеството на процесите в една фирма.


След придобиването на двете британски компании, отново се налага преструктуриране, защото Silampos вече е с много големи размери. Тя се превръща в частно дружество с ограничена отговорност с дял от капитала от 4.000.000,00 евро. Управлението ѝ е изцяло в ръцете на семейство Кампос.


Добрите практики за производство и качествените съдове не остават извън полезрението и на професионалните браншове. Не отнема дълго, за да навлезе брандът в ресторантьорството и хотелиерството и да започне да предлага съдове за професионална употреба. Компанията не изневерява на технологията си на производство и влага висококачествена неръждаема стомана във всяка персонализирана колекция за професионална употреба.


Технологията Multidisc


През 2005 г. компанията разработва технологията Multidisc, която подобрява времето за готвене и пести енергия. Съдовете за готвене Impact Disc Plus са резултат от процес на проектиране и разработка на универсална термична основа, с отлични свойства за съхранение на топлина и проводимост, издръжливост и устойчивост на корозия. Благодарение на термичното дъно, което разпределя прецизно топлината, целият съд се нагрява и задържа градусите на готвене по-дълго време.


Това на практика означава, че енергията, която се влага може да е по-малко от тази при готвене с обикновен съд. Съдовете на Silampos Multidisc са изградени от три различни слоя - магнитна неръждаема стомана, алуминиева сплав, 18/10 неръждаема стомана. Трите пласта разпределят топлината от котлона, така както никой друг вид съд не може да го направи и в резултат на това, ястието се приготвя бързо и с уникални свойства. Когато става въпрос за професионална употреба, това може би е една от най-важните характеристики на използваните съдове - доброто разпределение на топлината. Това е и причината продуктите на португалската компания да са толкова търсени от хотели и ресторанти по цял свят. Ето кои са практичните ползи от тази технология:


        Равномерно нагряване на целия съд;


        Бавно охлаждане и задържане на топлината по-дълго, спрямо традиционните съдове за готвене;


        Външните слоеве от неръждаема стомана предотвратяват и забавят разсейването на топлината, генерирана от междинните слоеве.


Промени в асортимента


През 2006 година, маркетинговата политика на компанията търпи промяна. Започват да разпространяват продуктите си и в големи магазини за търговия на дребно, което досега не е част от практиката им. Освен това вадят и нови продуктови линии съдове и уреди създадени за употреба в градината.


През 2010 създават и бранда Silampos Urban, който е плод на разширяването на дейността на компанията, навлизането ѝ в различни бизнес индустрии, съчетано със силната връзка с основите и принципите на традиционно производство на съдове от неръждаема стомана. Новият бранд създава продукти, които са за обществено, полуобществено ползване и частни пространства. Той използва цялото ноу-хау придобито от компанията по време на годините ѝ развитие и създава продукти, както за външна, така и за вътрешна употреба.


Екологична отговорност


Последните години, компанията набляга на сертификатите за качество, като може да се похвали с факта, че от 2015 година е притежател на ISO 14001 и е единствената компания производител на метални съдове, която го притежава. Той се отнася до управлението на замърсяванията на околната среда по време на основната дейност на компанията. Освен това Silampos притежават и ISO 50001, който е сертификат за управление на енергията, използвана по време на производството на артикули.


Предоставянето на високо качеството е всеобхватна концепция за цялата организация на Silampos, присъстваща от създаването на дизайна на продуктите, през тяхното производство, до предоставянето им на крайните клиенти. Постигането на висок клас продукция обаче неизменно върви в синхрон с постигане на високи стандарти за производство, екологична отговорност и прецизно следване на изискванията.


Silampos е един от малкото производители на съдове за готвене в света, които получават сертификат за опазване на околната среда ISO 14001, и е първият в Португалия, който прави това. В стремежа си към ефективност са и сред първите компании в света, които получават сертификат ISO 50001 за управление на енергията.


Инвестициите в използването на висококачествени суровини, използването на най-съвременни технологии и ноу-хау са допринесли през годините за създаването на продукти, които се отличават със своята безкомпромисна полезност и високо качество.


Брандът допринася за опазването на околната среда, като насърчава устойчивото използване на природните ресурси, вода, енергия, използва кръгова икономика, предотвратява замърсяването на почвата, водните ресурси и атмосферата. Тези принципи са въплътени в разработването на концепцията EcoCook.


С какво се отличават съдовете на Silampos?


На първо място трябва да споменем, че компанията се стреми към уникален дизайн при всяка тяхна линия продукти. Това води до производството както на функционални съдове, така и на естетически привлекателни и екологично съобразени. Високата производителност на материала и технологията за създаване на съдовете осигурява по-бързо приготвяне на храната, което се отразява в значителни икономии на енергия и по-здравословно приготвена храна. Това са характеристики, които редовно се потвърждават чрез тестове, извършвани както вътрешно, така и във външни лаборатории, акредитирани за тази цел. Silampos непрестанно доказват, че не правят компромиси с високото качество, заради това и са толкова високо ценени от хотелските и ресторантьорските вериги, които имат за цел да използват премиум посуда с прецизни характеристики.


Съдовете за готвене на Silampos се произвеждат от неръждаема стомана 18/10, която има висока устойчивост на корозия и позволява пряк контакт с храната, в съответствие с действащите стандарти, като осигурява по-голяма хигиена и дълготрайност, тъй като е произведена от рециклируем материал.


Термичната основа, на която са изработени съдовете, има отлични свойства за съхранение и разпределяне на топлината, което позволява на храната да отделя по-добре соковете си и осигурява по-здравословно готвене, без храната да залепва за дъното.


Незалепващото покритие, което се прилага в тиганите и скарите, е на базата на PTFE и е съставено от три слоя. То е подсилено с керамични микрочастици, така че да се осигури максимална издръжливост и съотношение между характеристиките на залепване и устойчивост на износване. Те не съдържат вредни за човешкото здраве вещества, а именно PFOA, BPA, APEOS, SVHC.


Опаковката е важна


Една от мисиите на добрата опаковка е да покаже загриженост за околната среда. Опаковките на Silampos се отличават от останалите по издръжливостта и вниманието към екологията. Транспортната опаковка и външната кутия са изработени от 100% рециклируем картон и са отпечатани с мастила на водна основа. Пластмасовите торбички, използвани за опаковане на продуктите, са произведени от полиетилен - материал, който може да се рециклира 100%.


Всички използвани опаковки отговарят на действащото законодателство по отношение на липсата на тежки метали, което допринася за националните цели за рециклиране. Всичко това е част от екологичната отговорност, която компанията е внедрила дълбоко в политиката си.


Съдовете за готвене Silampos спестяват време и енергия


Безспорно съдовете на португалския бранд са начело на класациите за качествени съдове за професионална и домашна употреба. На практика, когато готвите с тях, вие можете да:


        Използвате средна температура в началото на процеса на готвене;


        Изчакате, докато течността започне да кипи и храната леко покафенее;


        След като това се случи може още повече да намалите котлона и да използвате минимална топлина;


        Изключите котлона десетина минути преди да приключите с готвенето и да използвате топлината, която ще бъде достатъчна, за да довършите ястието.


Какъвто и топлинен източник да използвате, ще спестите енергия, тъй като не е необходимо да използвате максималните градуси. Термичната основа, приложена към съдовете за готвене от неръждаема стомана Silampos, има отлични свойства за съхранение на топлина и това е в основата на приготвянето на качествено ястие. Годините иновации и технологичен напредък днес ни помагат да постигаме повече с все по-малко ресурси, което е повече от забележително.


Идентичността на компанията Silampos


Избирайки техните продукти, вие избирате и компанията, чиито идентичност и политика са забележителни. Това е една от малкото португалски компании, които са известни по цял свят. Днес Silampos търгува с над 50 страни в цял свят и брандът им е оценен като един от най-качествените за професионална посуда. Компанията постига този успех, благодарение на ясно изразените си ценности и мисия. Това стои в основата на всички световно признати марки – те имат прецизни принципи и ценности, които никога не нарушават. Нека да видим, с какво се отличават Silampos.


Ценности и мисия


Да създаваш домакински съдове от дизайна им до търговията изисква пълна всеотдайност към всеки един етап от процеса. Основната мисия пред компанията е да създава стойност за клиентите си, служителите, доставчиците и акционерите. Освен това, те изповядват политика насърчаваща инициативи, насочени към устойчиво развитие на индустрията. Няма как да се развиваш в индустрия, която не се развива сама себе си. Заради това и компанията е обвързана с редица дейности подпомагащи развитието на индустрията за производство на качествени съдове за професионална употреба.


Безспорно, част от мисията на компанията се превръща и съобразяването на производството и дейността им с екологичните изисквания и световните екологични сертификати. Екологичната и социална отговорност не трябва да бъдат оставяни на заден план и Silampos доказват, че да произвеждаш асортимент от неръждаема стомана и въпреки това да имаш екологично производство е възможно.


Основните ценности на компанията са:


·        Почтеност и честност към клиентите и партньорите на компанията,


·        Професионализъм и коректност в търговските отношение, вътрешната и външната политика на компанията,


·        Сътрудничество и партньорство между различните звена и етапи на производство и логистика,


·        Иновации и непрекъснато усъвършенстване на продуктовата линия, съобразени с променящите се технологии и различните нужди и изисквания на професионалните браншове,


·        Премиум качество на всеки отделен артикул носещ бранда Silampos,


·        Традиция и култура, наблягане на португалските корени на компанията,


·        Устойчивост (социална и екологична отговорност).


Награди на Silampos


Няма как да пропуснем да споменем и призовете, които брандът получава през годините. Всички те са символ на добрата работа, която вършат и на високото качество на асортимента им. Още през 1993 г. Португалският дизайнерски център предостави на Silampos наградата за дизайн за съдове за професионална употреба и сертификат за дизайн за моделите съдове за готвене Domus и Domus 90. През 1997 година пък марката представлява Португалия на финала за европейска награда за дизайн в Париж.


С Garden Grill пък Silampos печели една от главните награди на Националните награди за дизайн, раздавани от Португалския център за дизайн (CPD) - наградата Sena da Silva в категорията за дизайн на професионално оборудване.


През август 2009 г. Silampos получава и наградата 3E - най-добър щанд на Exponor. Тази инициатива е организирана от Exponor в сътрудничество с Ордена на архитектите и Португалската асоциация на дизайнерите.


Защо да изберете Silampos?


Silampos е бранд, който залага на устойчивото развитие и се ангажира със задачата да задоволява своите клиенти, както и пазарните тенденции. Всички знаем, че технологиите се променят и развиват непрестанно и няма как съдовете и посудата, които използваме да останат същите. Едно от най-забележителните неща обаче, което можем да кажем за бранда е неговата обвързаност с Португалия и социалната отговорност, която има марката към страната. Те наблягат на ценността на социалните действия и подчертават, че връзката с корените и традиции е едно от най-ценните неща.


Инвестирането в иновации и разработването на нови продукти също е една от силните страни на Silampos. Те насърчават екологичната ефективност, като част от иновативното производство, като едновременно с това допринасят и за определяне и развиване на пазарните тенденции.


 


След като направите поръчка, ще се свържем с Вас за потвърждение по телефона! За допълнителна информация можете да се обадите на телефонния номер +359 87 943 7991 в интервал 09:00 - 17:00, ние сме готови да предоставим допълнителна информация. Наличната стока ще бъде доставена до 24 часа, цена за доставка до офис на Еконт е 10 лв, до адрес за сметка на клиента. 


Когато продуктите не са налични, след поръчката Ви, ще бъдат поръчани от основния склад в Нидерландия и ще бъдат доставени веднага след пристигането им в нашия склад. Доставката отнема от 1 до 2 седмици. 


MixHoreca си запазва правата да откаже поръчка и всяка сделка която не се потвърди с издадена и съответно платена авансово фактура не се смята за сключена


Съд за сос с диаметър 16см
  • Наличност: с доставка 24 часа
  • Производител: Silampos
  • Модел: Low cost I glass 637122 - V71116L -100
65 лв.
Поръчай

Запитване

Ние ще Ви позвъним с информация за доставка, наличности и поръчка на продукта

Партньор на


Безплатна доставка на всички покупки над 399 лв.
Доставка до офис на Еконт 10 лв.
Етикети: съд за сос
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.