Меню
Количка

Закачалки за кърпи

Производител: Blomus Модел: BLOMUS 68809
Комплектът 2Fix позволява лесен начин за закрепване на продукти за баня от серии AREO, DUO и PRIMO без да е необходимо пробиване на отвори в плочките на стената. Ако е необходимо, монтираните на стената продукти могат да бъдат отстранени, без да оставят следа.  Един комплект е достат..
21 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 68102
BLOMUS Закачалка за кърпи от серията VINDO, двойна, самозалепваща, която отличава с класическа елегантност, въз основа на прости форми. Колекцията е изработена от висококачествена неръждаема стомана.Технически параметри на продукта:Дължина: 11 смВисочина: 6 смМатериал: матирана неръждаема стоманаСам..
36 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 68839
Аксесоарите за баня от серия MENOTO се отличават с класическа елегантност, въз основа на прости форми.Колекцията е изработена от висококачествена неръждаема стомана.Закачалката е самозалепваща се за стена и не е необходимо пробиване. Не се изисква използването на винтове, бормашини и отвертки.Технич..
46 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 66268
Цветът на чистотата и невинността - и оптимизъм, честност и ново начало. Бяло, най-класическият цвят на всички времена, Ви предлага възможността да превърнете банята си в атмосфера на спокойствие, релакс и грижа за себе си - било то малка тоалетна за гости или просторна баня.Закачалката MODO е идеал..
46 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 69086
Елегантен лукс в черно! Закачалка MODO е изработена от неръждаема стомана с титаниево покритие. Технически параметри на продукта:Размери: 1,5 х 3 смВисочина: 6 смМатериал: неръждаема стомана с титаниево покритиеЗа стенен монтажЦвят: черенПроизводител: BLOMUS, ГерманияЗа повече информация м..
46 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 68880
Аксесоарите за баня от серия MENOTO се отличават с класическа елегантност, въз основа на прости форми.Колекцията е изработена от висококачествена неръждаема стомана.Технически параметри на продукта:Размери: 6 х 6 х 2,6 смМатериал: полирана неръждаема стомана, пластмасаСамозалепващаПроизводител: ..
49 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 68903
Аксесоарите за баня от серия AREO се отличават с класическа елегантност, въз основа на прости форми.Колекцията е изработена от висококачествена неръждаема стомана.Технически параметри на продукта:Диаметър: 6  смВисочина: 4 смМатериал: матирана неръждаема стоманаЗа стенен монтажС включен стандар..
52 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 68913
Серия за баня AREO се отличава с овални форми и матово-черен пластмасов елемент на всеки един продукт от серията. Овалната форма на детайла на стенната конзола, детайлите върху сапунерката, и формата на стойката за сешоар - всичко това отразява естетическата функция на аксесоари за баня AREO. Тази п..
59 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 68221
BLOMUS Комплект 3 бр закачалки за врата от серията MURO, които се отличават с класическа елегантност, въз основа на прости форми. Колекцията е изработена от висококачествена неръждаема стомана.Технически параметри на продукта:Размери: 3,6 х 4 смВисочина: 11 смМатериал: матирана неръждаема стоманаЗа ..
62 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 68808
Серия за баня AREO се отличава с овални форми и матово-черен пластмасов елемент на всеки един продукт от серията. Овалната форма на детайла на стенната конзола, детайлите върху сапунерката, и формата на стойката за сешоар - всичко това отразява естетическата функция на аксесоари за баня AREO. Тази м..
65 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63261
BLOMUS Стенна закачалка от серията VASCO, която се отличава с класическа елегантност, въз основа на прости форми. Колекцията е изработена от висококачествена неръждаема стомана.Технически параметри на продукта:Размери: 15,7 х 6,5 х 17,5 смМатериал: матирана неръждаема стоманаЗа стенен монтажПроизвод..
69 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 68818
Серия за баня AREO се отличава с овални форми и матово-черен пластмасов елемент на всеки един продукт от серията. Овалната форма на детайла на стенната конзола, детайлите върху сапунерката, и формата на стойката за сешоар - всичко това отразява естетическата функция на аксесоари за баня AREO. Тази п..
72 лв.
Показва 1 до 12 от 43 (4 страници)

Закачалки за кърпи, които се отличават с класическа изтънченост и изчистени форми. Елегантен лукс, съчетан с изработка от неръждаема стомана, овални форми и естетическа функционалност. Леките извивки в края на куките осигуряват стабилно и сигурно поставяне на кърпите. За монтаж на стена, може да се закрепи с винтове или да се фиксира с лепило.

4.59 / 126
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.