Меню
Количка

Комплекти съдове за готвене

Производител: Silampos Модел: 637122 - V70206 - 100
Този комплект съдове за готвене „Low cost I glass” – 4 части е подходящ за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони! Изработени изцяло от неръждаема стомана 18 / 10, капсулирано дъно, Impact Disc Plus за оптимално разпределение на температурата и максимална ефективност, с тази тех..
125 лв.
Производител: Silampos Модел: 637122 – V70327 - 100
Този комплект за съдове за готвене  „Low cost I glass” е подходящ за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони! Изработени изцяло от неръждаема стомана 18 / 10, капсулирано дъно, Impact Disc Plus за оптимално разпределение на температурата и максимална ефективност, с тази..
249 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 10969
Комплект съдове за готвени в класически стил, изработени от висококачествен материал и практични за използване. Съдовете от  серия Cailin са изработени от неръждаема стомана 18/10, полирани, с дебело дъно и дебелина на стената 0,6 mm. Подходящи за газови, стъклокерамични, електрически и ин..
370 лв. 435 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 10201
Серията Flavoria от KELA, Германия е наистина открояваща се. Още от пръв поглед се вижда висококачествената изработка. Тази серия за готвене е полирана отвън и фино матирана отвътре. Съдовете от серия Flavoria са подходящи за газови, стъклокерамични, електрически и индукционни котлони. Към всяка те..
370 лв. 435 лв.
Производител: SKK Модел: SKK 14900
Този комплект индукционни съдове за готвене е подходящ за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напъ..
819 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Комплекти съдове за готвене за професионална употреба и за домашни условия. Подходящи са за електрически, газови, индукционни и стъклокерамични котлони. Изработени от висококачествена неръждаема стомана или от ръчно лят алуминий. Благодарение на многослойното дъно или стоманената вложка в дъното, съдовете са устойчиви на големи температурни амплитуди и се постига оптимално разпределение на температурата. Всеки комплект съдържа различен брой части.

4.56 / 109
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.