Меню
Количка

Чугунени

Производител: Kela Модел: KELA 11133
Тиган  изработен изцяло от чугун и на него могат да се насладят както любители готвачи, така и професионалисти. Специалната характеристика на този вариант на тиган е, че издържа на високи температури (до 300° C) и следователно е идеален за пържене. Повърхността е покрита с грапав емайл, който п..
69 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 11134
Този тиган е изработен изцяло от чугун и на него могат да се насладят както любители готвачи, така и професионалисти. Специалната характеристика на този вариант на тиган е, че издържа на високи температури (до 300° C) и следователно е идеален за пържене. Повърхността е покрита с грапав емайл, който ..
85 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

На тези изцяло чугунени тигани могат да се насладят както любители готвачи, така и професионални готвачи. Идеален за пържене, тъй като издържа до 300 С, повърхността е покрита с грапав емайл, който задържа ароматите при готвене. Подходящи за всички видове котлони, включително и индукционни. 

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.